48e Deventer Zwem4daagse Borgelerbad

Dit jaar vindt de 48e editie van de Deventer Zwem4daagse plaats van maandag 17 juli tot en met 21 juli 2017 in het Borgelerbad te Deventer. En dit jaar doen we iets bijzonders. Wij gaan zwemmen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting om Aquatraining mogelijk te maken. Helpen jullie mee?
25% Gefinancierd
  • €505,00 Gedoneerd
  • €2.000,00 Doel
  • 2 Donateurs

Over dit project

Je kan nog doneren!
Hoe meer geld we ophalen, des te eerder kunnen alle brandwondenpatiënten revalideren in het water! Daarnaast geeft Olympisch Kampioen Inge Dekker een gratis zwemclinic in het zwembad waar het meeste geld wordt opgehaald. Dus waar wacht je nog op. Doneer en maak kans op een kickboard of swimcap van arena.

De Nederlandse Brandwonden Stichting ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van giften. Uw steun is daarom dringend nodig!